• Maximum rendement
  • Meer energiewinst
  • Minder onderhoudskosten
Home » Professionelen

Professionelen

Er zijn weinig plaatsen waar men geen zonnepanelen kan plaatsen, maar niet alle plaatsen zijn na installatie nog makkelijk toegankelijk voor onderhoud of reiniging. Te hoog, te nauw aansluitend, te klein (om er een hoogtewerker voor in te zetten): dit zijn slecht enkele voorbeelden die er voor zorgen dat zonnepanelen geen of zeer weinig oppervlakte onderhoud krijgen. Toch wenst men bij elke installatie dat de zonnepanelen een zoog hoog mogelijk rendement halen en liefst zo lang mogelijk behouden. 

ZONNEPANEELCOATING zorgt er voor dat op al deze onbereikbare plaatsen, maar ook op alle andere plaatsen, het rendement van het zonnepaneel voor jaren zo hoog mogelijk kan gehouden worden. Het zelfreinigende effect van onze hydrofobe coating zorgt ervoor.
Geen hoge onderhoudskosten, reinigen zonder schoonmaakmiddelen en dus: milieuvriendelijk

Help je klanten dus aan een beter rendement, minder onderhoudskosten en dit zonder gevaarlijk (of duur) klimwerk.

⚠ Belangrijk

Wij plaatsen geen coatings op bestaande installaties!

ZONNEPANEELCOATING plaatst enkel coatings op nieuwe panelen, deze worden aangeleverd in de werkplaats voor hun behandeling en kunnen daarna opgehaald worden voor installatie. Tijdens de behandeling moeten wij luchtvochtigheid en temperatuur kunnen controleren, alsook de droogtijden opvolgen. Deze behandeling kan dus niet in open lucht plaatsvinden.

Neem hier contact op: